Dosar penal pentru cei doi elevi bătăuși

DEPISTAT ÎN FLAGRANT DELICT DE POLIȚIȘTII DIN ILEANDA, ÎN TIMP CE TRANSPORTA 8.400 DE ȚIGARETE NETIMBRATE LEGAL
12 octombrie 2023
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 27 octombrie 2023
12 octombrie 2023

Dosar penal pentru cei doi elevi bătăuși

În urma apariției, în spațiul public, a unor imagini cu doi tineri în timp ce se agresează, pe o stradă din municipiul Zalău, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău – Biroul de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la un conflict spontan iscat între doi elevi.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări s-a stabilit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, doi tineri de 15, respectiv 16 ani, ambii elevi la un liceu din municipiul Zalău, în timp ce se aflau pe o stradă din Zalău, în urma unor discuții în contradictoriu și pe fondul unui conflict spontan, și-ar fi aplicat reciproc multiple lovituri cu pumnii și picioarele.

Polițiștii sălăjeni au întocmit în cauză câte un dosar penal și continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. – Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *