Două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliţişti

Doi bărbaţi din Sălaj identificaţi în trafic fără permis
27 mai 2020
87 persoane infectate cu Covid-19 in Salaj
27 mai 2020

Două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliţişti

Doi sălăjeni au fost depuşi ieri în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, după ce instanţele de judecată au emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cei în cauză urmează a fi transferaţi în penitenciar în vederea executării pedepsei.

►La data de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Şimleu Silvaniei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Sălaj, pe numele unui bărbat de 32 de ani.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, faptă comisă în luna februarie 2019, în comuna Crasna.         

►În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Cluj Napoca pe numele unui tânăr, din comuna Dragu.

Tânărul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 3 luni închisoare pentru infracţiunea de tâlhărie.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar în vederea executării pedepsei.

1 Comment

  1. nnn spune:

    Despre jafurile „ca-n codru” de la Bogdana, nu ati vrea sa va interesati? Nu de alta, dar poate vor cetatenii de acolo sa stie in ce stadiu mai sunt cercetarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *