DREPTUL LA INGERINTA

Prefectura Salaj
Inundatiile fac ravagii in Salaj
27 iulie 2008
Foc Salvosan
Foc la Salvosan
29 iulie 2008

DREPTUL LA INGERINTA

AcuzAngela Merkel, cea care prezideaza destinele germanilor, care diferit de noi traiesc din ce in ce mai prost, propune monitorizarea Romaniei Mai ales in domeniul Justitiei.

Da, avem si judecatori corupti si da avem si procurori inepti,aserviti. Dar si la domnia sa gasim aceleasi problem. Pe care nici domnia sa nu este capabila sa le rezolve. Noi, avand bunul simt de a nu reactiona desi…ca membrii ai UE am putea .

Romania se presupune a fi un stat independent  cu granite universal recunoscute, o Republica  si nu una “bananiera”

Cu ce drept in aceste conditii  incearca doamna Merkel sa-si aroge dreptul de a gestiona problemele de politica interna a Romaniei?

Poate pentru ca , permisivi, o acceptam.

Si poate ca a venit timpul ca sa spunem ,raspicat ca nu acceptam, ca nu mai acceptam astfel de ingerinte

Da, este necesar ca legislatia noastra sa fie in conformitate cu cea europeana. Da, este necesar sa maturam in fata portii noastre.

Dar aceste lucruri NE  privesc.

Si cred ca a venit momentul sa amintesc Presedintelui nostru ca  Romania a fost respectata in perioada Ceausescu (pe care incearca des sa-l imite) si pentru ca, atunci se stia ca politica interna a Romaniei apartinea Romaniei.

Iar daca Presedintele nostru ales nu este capabil sa  obtina respectul altor state fata de Statul Roman ar fi bine, in interesul nostru al tuturor, sa plece!

LUCIAN CORNESCU

PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *