Duminica familia Burlacu a primit ajutoare

ÎN ATENȚIA COPIILOR BENEFICIARI DE PENSIE DE URMAȘ
1 septembrie 2021
Tanar din Dobrin condamnat la închisoare pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere
2 septembrie 2021

Duminica familia Burlacu a primit ajutoare

In urma reportajului realizat de Gabriel Sturz corespondent ZTV, cu familia familia Burlacu din localitatea Domanesti, judetul Satu Mare care are nevoie de ajutor, deoarece copilul lor de 8 ani e grav bolnav, iar mama a fost diagosticata cu tumoare pe creier si cancer, mai multe persoane au sarit in ajutor cu bani si haine. Duminica donatii in pachete de haine si bani au ajuns la familia Burlacu, insa din pacate problemele lor nu s-au sfarsit.

Reamintim ca Flaviu a fost diagnosticat la naștere cu PARALIZIE CEREBRALĂ FORMA TRETAPAREZĂ FLASCĂ SEVERĂ, TULBURARE SEVERĂ DE DEZVOLTARE MOTORIE, RETARD PSIHIC SEVER, EPILEPSIE SECHELARIA, CRIZE CRONICE, TULBURARE DIN SPECTRUL AUTIST.
Mama lui Flaviu, doamna Eva Burlacu simțindu-se rău în luna martie 2020 și-a făcut analize, iar medicii i-au descoperit grave probleme de sănătate: Hepatita C cronică, tumoare pe creier, cancer la glanda tiroidă, tumoare, ciroză și tumoare la maxilar în partea stângă.
Tatal lui Flaviu a decedat in 2015, iar mama lui s-a recasatorit si tatal vitreg Giani este cel care are grija de el, face de mancare si face totul pentru ca Eva nu poate lucra din cauza problemelor de sanatate. Eva ne-a marturisit ca este la capatul puterilor si nu poate face nimic in casa, iar sotul ei este cel care a preluat toate indatoririle parintesti. Casa in care stau este primita de la primaria din localitate si si-ar dori o alta locuinta deoarece langa casa lor este si cabinetul medical si se tem sa nu se imbolnaveasca copilul de la persoanele care merg acolo.
Flaviu ar avea nevoie de o bicicleta de camera pentru a face exercitii de intarirea musculaturii picioarelor, iar mama de bani pentru tratamentele la bolile pe care le are.
Cei care pot ajuta o pot face la contul afisat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *