E.ON Gaz România cooperează cu autorităţile centrale în eforturile de a asigura gazele naturale

Pompieri
Graba face victime
7 ianuarie 2009
CFR
Modernizarea garii din Zalau
9 ianuarie 2009

E.ON Gaz România cooperează cu autorităţile centrale în eforturile de a asigura gazele naturale

gazObiectivul companiei noastre este de a asigura securitatea şi continuitatea furnizării gazelor naturale pentru toţi clienţii săi, prioritatea fiind însă consumatorii casnici, instituţiile medicale şi de asistenţă socială, unităţile de învăţământ şi instituţiile publice şi centralele termice de furnizare a agentului termic care nu au posibilitatea de utilizare de combustibil alternativ.

Sistarea completă a livrărilor de gaze naturale din import nu a generat până la acest moment disfuncţionalităţi în furnizarea gazelor naturale către clienţii E.ON Gaz România. În prezent, continuitatea furnizării gazelor naturale este asigurată, deficitul fiind acoperit cu cantităţi de gaze naturale disponibile din producţie internă şi din stocurile de gaze naturale existente.

Cu toate acestea, în condiţiile menţinerii acestei situaţii pentru o perioadă mai lungă şi a înregistrării unor temperaturi foarte scăzute ar putea să apară dificultăţi în asigurarea volumelor de gaze naturale pentru consumatorii industriali.

De aceea, E.ON Gaz România a solicitat deja consumatorilor industriali de gaze naturale să utilizeze judicios resursele de gaze naturale disponibile în acest moment, să nu depăşească nivelul consumului alocat, respectiv, în cazul în care au posibilitatea să utilizeze surse alternative de combustibil, să recurgă la această soluţie.

E.ON Gaz România monitorizează în continuare situaţia consumurilor de gaze naturale şi este pregătită să aplice conform legii măsurile decise de Comisia de coordonare pentru asigurarea siguranţei în aprovizionarea cu gaze naturale împreună cu Operatorul Sistemului Naţional de Transport şi cu autorităţile centrale pentru a asigura securitatea furnizării gazelor naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *