Facturile emise de către companiile E.ON din România pot fi achitate acum şi prin intermediul puncte

Finante
25 februarie- termenul limită pentru depunere a formularelor 100 şi 102
19 februarie 2009
Agresata
A lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a tăiat-o cu cuţitul
20 februarie 2009

Facturile emise de către companiile E.ON din România pot fi achitate acum şi prin intermediul puncte

GazAceastă nouă modalitate de plată vine în sprijinul clienţilor noştri, mai ales din mediu rural, oferindu-le acces facil şi convenabil pentru plata facturilor
Companiile E.ON din România au ca obiectiv pe termen scurt şi mediu îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe care le oferă clienţilor. Diversificarea mijloacelor şi canalelor de plată a facturilor de gaze naturale şi electricitate este una din preocupările noastre curente. În acest scop, începând cu această lună, facturile emise de către E.ON Gaz România, E.ON Moldova Furnizare şi E.ON Gaz Distribuţie, pot fi achitate în numerar şi la punctele de încasare ale Creditcoop.

Astfel, clienţii noştri au acum la dispoziţie, adiţional locaţiilor existente, încă 470 de locaţii noi unde pot achita facturile emise de către cele trei companii. Dintre aceste locaţii mai mult de 380 sunt în mediul rural.

Pentru a putea efectua plata facturilor prin acest nou canal de încasare, clienţii trebuie să prezinte factura în vederea scanării codului de bare. Pentru acest serviciu clienţilor noştri nu li se percepe niciun comision.

În viitor, avem în vedere alte noi şi moderne mijloace de plată pentru a veni astfel în întâmpinarea nevoilor clienţilor companiilor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *