A lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a tăiat-o cu cuţitul

gaz
Facturile emise de către companiile E.ON din România pot fi achitate acum şi prin intermediul puncte
20 februarie 2009
primaria
Învăţăm să reciclăm ambalajele
20 februarie 2009

A lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a tăiat-o cu cuţitul

Agresata

Joi, 19 februarie a.c., în jurul orei 11.00, un echipaj de jandarmi care executa o misiune specifică pe raza localităţii Ileanda, jud. Sălaj a fost sesizat de către L. Marcela, din loc. Ileanda cu privire la faptul că, în data de 17.02.2009, un bărbat a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi a tăiat-o cu cuţitul la mâna stângă.

În urma cercetărilor efectuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au comis cele sesizate, jandarmii au stabilit că agresorul, L. Alexandru de 26 de ani, din com. Gârbou, jud. Sălaj, în data de 17.02.2009, în jurul orelor 22:00, în timp ce se deplasa pe str. Cerbului din loc. Ileanda, jud. Sălaj, pe fondul consumului de alcool şi fără un motiv anume a agrest-o fizic pe L. Marcela, lovind-o cu pumnul în zona feţei şi tăind-o cu un briceag la antebraţul mâinii stângi.

În cauză, pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele premergătoare de constatare a infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi port fără drept de obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 180 Cod Penal şi art. 1 alin. 1, pct. 1¹ din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Dosarul cu actele de constatare a infracţiunilor, urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *