Fara permis si baut la volan

Injuraturi si amenintari
8 octombrie 2007
COMUNICAT DE PRESA
4 decembrie 2007

Fara permis si baut la volan

Politia SalajÎn data de 02.12.2007, ora 05.00, pe DN 19B, între localităţile Porţi şi Ip judeţul Sălaj, C.Vasile de 21 ani, domiciliat în comuna Ip, conducând  autoturismul proprietate personală marca…

„MAZDA”, înmatriculat în Cehia, fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică de 0,66 mg/L în aerul expirat, pe un sector de drum cu denivelări, semnalizat corespunzător, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma impactului, C.Vasile a  suferit leziuni uşoare.

 

Accident uşor în localitatea Glod

            În data de 30.11.2007, orele 16,25, în localitatea Glod,  judeţul Sălaj, M. Octavia de 26 ani din Cluj-Napoca, conducând autoturismul Matiz, care se deplasa spre Dej, nu a adaptat viteza  în curbă la stânga, care era acoperită parţial cu zăpadă şi polei, a derapat intrând pe contrasens şi tamponându-se cu autoturism Opel Corsa condus regulamentar de T. Lucian de 30 ani, din Sighetu Marmaţiei. În urma coliziunii a fost accidentată uşor pasagera din autoturismul Opel Corsa, aceasta fiind transportată la spitalul din Baia Mare pentru îngrijiri medicale.  

 

Accidente grave

În data de 01.12.2007, orele 07.30,  pe DN 1 G, în localitatea Sînmihaiu Almaşului, M.Radu Mihai de 20 ani din Sînmihaiu Almaşului, în timp ce conducea auto marca ,,Ford Escort’’, cu o îmbibaţie alcoolică de 0,37 ml/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens accidentându-l mortal pe F.Roman de 54 de ani din Sânmihaiu Almaşului, fără ocupaţie, pieton aflat pe  marginea părţii carosabile.

 

             În data de 02.12.2007, orele 18.20, pe DN 1F, între localităţile Sutor şi Zimbor,  judeţul Sălaj, M. Virgil de 47 ani, din Braşov, posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria ,,B’’ din anul 2000, eliberat de IPJ Braşov, în timp ce conducea autoturismul marca ,,Dacia Logan’’, datorită neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Fiat Ducato, care era oprită neregulamentar pe sensul de mers Cluj-Napoca – Zalău.

           În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, G.Artemiu-Ioan de 40 ani, din Carei,  judeţul Satu-Mare, care se afla în faţa autoutilitarei, încercând să remedieze o defecţiune.

sursa:  http://sj.politiaromana.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *