Fiecare autobuz este spălat interior-exterior pentru preveni raspandirea coronavirusului

6 PERSOANE PRINSE LA PESCUIT ILEGAL
10 martie 2020
Se inchide Cresa Voinicel
10 martie 2020

Fiecare autobuz este spălat interior-exterior pentru preveni raspandirea coronavirusului

Operatorul de transport public local din municipiul Zalău – SC Transusrbis SA acționează concret de 15 zile pentru prevenirea răspândirii virusurilor transmisibile pe cale respiratorie.
Astfel, zilnic, la finalul programului, fiecare autobuz este spălat interior-exterior, iar elementele interioare de susținere și cadrele metalice ale scaunelor sunt dezinfectate. Personalul operatorului de transport, atât șoferii, controlorii, cât și angajații de la punctele de vânzare bilete respectă măsurile de igienă și utilizează dezinfectante.
Aceste măsuri vor continua și în perioada următoare!

De asemenea, în contextul măsurilor luate de Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind suspendarea cursurilor în învățământul preuniversitar, în perioada 11 – 22 martie 2020, în acest interval de timp autobuzele SC Transurbis SA vor circula conform programului de vacanță.
Autobuzele destinate special transportului elevilor la și de la școală vor fi suspendate în totalitate.
În funcție de deciziile care vor fi luate la nivel național, acest program poate fi prelungit. Odată cu încetarea măsurilor de prevenție, SC Transurbis SA își va relua activitatea cu program normal de circulație. – Diana Maria Breban purtător de cuvânt Primăria Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *