Incendii de sarbatori

Jandarmeria Salaj
Jandarmii salajeni si-au petrecut sarbatorile de Craciun la datorie
27 decembrie 2007
De Craciun la spital
27 decembrie 2007

Incendii de sarbatori

     Secţia de Pompieri Jibou, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 25.12.2007 …

ora 07:26 cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la proprietatea familiei B. Victor, din localitatea Ciocmani, comuna Băbeni, judeţul Sălaj.
Cauza probabilă de incendiu a fost jarul provenit de la arderea rumeguşului din afumăria proprietarului. Astfel a ars acoperisul gospodăriilor anexe pe o suprafaţă de circa 50 m², dar şi circa 100 kg de produse din carne.
În urma intervenţiei echipelor specializate ale pompierilor militari, au fost salvate bunuri în valoare de peste 60.000 RON.
Pompierii militari recomandă cetăţenilor o mai mare atenţie la folosirea afumătorilor, folosite la prepararea produselor din carne.
Secţia de Pompieri Jibou, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 26.12.2007 ora 04:04 cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui S.Ioan, din localitatea Traniş, comuna Năpradea, judeţul Sălaj.
Cauza probabilă de incendiu a fost un scutcircuit electric produs de autoturismul proprietarului locuinţei. Datorită faptului că autovehicului era parcat într-o gospodărie anexă (şură), focul s-a extins atât la plantele furajere depozitate, dar şi pe acoperiş.
Astfel au ars 2 tone de plante furajere (fân), circa 100 m² din acoperişul anexei, precum şi autovehiculul în proporţie de 95%.
În urma intervenţiei echipelor specializate ale pompierilor militari, au fost salvate bunuri în valoare de peste 50.000 RON.

Sg.maj. Andrei CRIŞAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *