Jandarmii salajeni si-au petrecut sarbatorile de Craciun la datorie

revolutia din 1989
21 decembrie omorat de uitare…
21 decembrie 2007
Incendii de sarbatori
27 decembrie 2007

Jandarmii salajeni si-au petrecut sarbatorile de Craciun la datorie

Jandarmeria SalajPeste 80 de jandarmii au petrecut sărbătorile de Crăciun în stradă, asigurând ordinea şi liniştea publică atât în municipiul Zalău cât şi în alte localităţi din judeţul Sălaj.
    Astfel, în perioada 22-26 decembrie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au asigurat paza secţiilor de votare, pentru  buna desfăşurare a referendumului organizat în comuna Horoatu Crasnei ; au asigurat ordinea publică la manifestările cultural- artistice organizate în municipiul Zalău ; au intensificat activităţile de patrulare auto în mediul rural cu precădere în zonele unde s-au  desfăşurat baluri, discoteci, precum şi în zonele unde au fost organizate activităţi religioase.
    Jandarmii au intervenit la 14 solicitări pe telefonele « 956 » şi « 112 », pentru cazuri de tulburare a ordinii publice prin producerea de zgomote sau pentru aplanarea unor situaţii conflictuale.
    În această perioadă, jandarmii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.400 lei şi nu au  constatat fapte de natură infracţională.
    

                       Lt. Cristian Bolfă – ofiţer relaţii publice 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *