Fara incendii de Boboteaza
7 ianuarie 2008
pusculita, economii, zalautv
S-au marit alocatiile!
8 ianuarie 2008

Incendii in Noul An

PompieriSectia de pompieri Simleul Silvaniei, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Porolissum" al judetului Salaj a intervenit in data de 04.01.2008 in jurul orelor 14,00 cu doua autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea uniu incendiu izbucnit la locuinta lui B.Anton din comuna Varsolt, judetul Salaj.
B.A. in varsta de 7, ani fiul lui B.Anton, impreuna cu alti copii s-au jucat cu focul in preajma depozitului de furaje, acestea fiind
totodata cauza probabila de incendiu. Astfel, au ars circa 500 kg de paioase.
In urma interventiei echipelor specializate ale pompierilor militari au fost salvate bunuri in valoare de peste 10.000 RON.

Garda de Interventie Nr.2 Cehul Silvaniei, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Porolissum" al judetului Salaj, a intervenit in data de 06.01.2008 in jurul orelor 03.00 cu o autospeciala cu apa si spuma la proprietatea familiei Tamasan C. din comuna Basesti, judetul Maramures pentru a stinge incendiul izbucnit la locuinta acestuia.
Cauza probabila de incendiu a fost depozitarea de materiale combustibile in preajma cosului pentru evacuare a fumului, acesta fiind totodata neprotejat termic. Astfel, au ars circa 50 m²
 din acoperis, 40 kg de imbracaminte, 20 de perechi de papuci. de mentionat este faptul ca la interventie au participat si pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta   ( S.V.S.U.) Basesti.
Interventia echipelor specializate ale pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri in valoare de peste 20.000 Ron.

Slt.JACODI LUCIAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *