Incendii si accidente

prefectura
Ajutor umanitar
5 august 2008
Ajutoare
Ajutoare pentru sinistrati
5 august 2008

Incendii si accidente

ISU SalajDetaşametul de Pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a intervenit în data de 03.08.2008 cu o autospecială pentru descarcerare pe raza localităţii Poarta Sălajului, comuna Românaşi unde, un T.I.R. s-a răsturnat pe carosabil. Pompierii militari au intervenit pentru deconectarea acumulatorului T.I.R.-ului în vederea prevenirii unui incendiu, precum şi pentru curăţarea combustibilului scurs pe carosabil în urma răsturnării acestuia.

     Detaşametul de Pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a intervenit în data de 03.08.2008 în jurul orelor 15.00 cu o autospecială cu apă şi în localitatea Romita, comuna Românaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o combină ce efectua lucrări de recoltare a cerealelor.

     Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric provenit de la un cablu electric izolat necorespunzător. Astfel, a ars combina în proporţie de 80 la sută.

             

     Secţia de Pompieri Jibou, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a intervenit în data de 02.08.2008 cu o autospecială din dotare pe DJ 108 A în jurul orelor 21:00 unde un autoturism Opel Corsa era răsturnat pe marginea drumului. Pompierii militari au acţionat pentru repunerea autoturismului pe carosabil, folosind cordiţa din dotare, precum şi pentru deconectarea acumulatorului autoturismului în vederea prevenirii unui incendiu.
           

     Sg. Maj. Crişan Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *