Ajutoare pentru sinistrati

ISU Salaj
Incendii si accidente
5 august 2008
Flacari
Weekend cu flacari
11 august 2008

Ajutoare pentru sinistrati

AjutoareCu binecuvântarea Preasfinţitului Petroniu, în toate parohiile şi mănăstirile ortodoxe din cuprinsul Episcopiei Sălajului se desfăşoară, în perioada 1-15 august 2008 campania  „Nu fi indiferent!” .

      Această campanie urmăreşte strângerea de ajutoare financiare şi materiale pentru persoanele care au avut de suferit în urma inundaţiilor ce au afectat ţinuturile Moldovei şi ale Maramureşului.

      La fiecare parohie ortodoxă pot fi făcute donaţii în bani, materiale de construcţii, alimente neperisabile, îmbrăcăminte, etc..

      Donaţii în bani se pot face şi în contul Episcopiei Sălajului RO86RNCB0214099837050001 deschis la BCR Zalău, cu meţiunea ajutoare pentru sinistraţi.

      Sumele şi ajutoarele materiale colectate vor fi direcţionate spre cei care au nevoie stringentă de ele prin intermediul centrelor eparhiale din zonele afectate de revărsarea apelor.

      Având în vedere faptul că suferinţa umană nu cunoaşte segregări de ordin etnic sau religios, Episcopia Sălajului invită pe toţi creştinii, indiferent de confesiune sau etnie, să nu rămână indiferenţi şi să li se alăture creştinilor ortodocşi în acest act de dragoste jertfelnică, reamintind tuturor cuvintele Sfântului Apostol Pavel: „fiecare să dea cum socoteşte cu inima sa, nu cu părere de rău sau cu silă, căci Dumnezeu iubeşte pe cel care dă cu voie bună” (II Cor. 9,7).

      Adresăm, totodată, îndemnul ca cei care nu au posibilitatea să ofere ajutor financiar sau material să nu rămână, nici ei, indiferenţi ci să-şi manifeste prin rugăciune solidaritatea cu cei greu încercaţi.

      Dumnezeu să răsplătească mărinimia tuturor!
 

      Biroul de presă al Episcopiei Sălajului

      pr. dr. Gabriel Gârdan

      Consilier Cultural   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *