Încep lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare

Jandarmeria
Sancţionaţi de jandarmi pentru provocare de scandal
3 martie 2009
jandarmeria
Jandarmii sălăjeni vor asigura măsurile de ordine publică
4 martie 2009

Încep lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare

Sojka AttilaÎn cadul şedinţei de analiză din 26.02.2009, la care au participat reprezentanţi ai consultantului (EPTISA), Companiei de Apă Someş, Primăriei Zalău şi ai executantului (OMS), a fost prezentat graficul lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare şi s-a hotărât începerea lucrărilor la mijlocul lunii martie. Pentru graficul prezentat, Primăria Zalău şi-a dat acordul de principiu.
Lucrările vor fi executate pe zone, astfel încât în derularea lucrărilor să se înlăture cât mai mult posibil disconfortul. Conform etapizării stabilite, lucrările vor începe în cartierele Traian, Dealul Morii, Dumbrava Nord şi zona străzii Gh. Coşbuc,

„În ceea ce priveşte lucrările pe str. 22 Decembrie, începerea acestora urmează să fie supusă unor analize mai ample având în vedere perioada lungă de desfăşurare a acestora, care este de 171 de zile” informează Sojka Atila, viceprimarul municipiului Zalău.

În municipiul Zalău lucrările în cadrul proiectului derulat de Compania de Apă Someş – Cluj vor dura doi ani. În această săptămână se vor trasa amplasamentele pe zonele de început a lucrărilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *