Accident grav
A adormit la volan
13 august 2008
Jandarmeria Salaj
Misiuni si rezultate
18 august 2008

Politia SalajMinoră accidentată grav ….

Tânăr cercetat … 

Minoră accidentată grav

În data de 14.08.2008, orele 13.45, pe DN 1G, în localitatea Racîş, comuna Hida, judeţul Sălaj, T. Daniel de 35 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul marca Chrysler proprietatea unei firme din Zalău unde este administrator, a accidentat grav o minoră de 3 ani din Racîş, care fiind lăsată fără supraveghere, a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

 

Tânăr cercetat

            În data de 14.08.2008, Poliţia Oraşului Şimleu-Silvaniei a fost sesizată de o minoră de 14 ani din Huseni, comuna Crasna, judeţul Sălaj, despre faptul că, în seara zilei de 13.08.2008, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla în oraşul Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, pe malul râului Crasna, a fost acostată de către un tânăr necunoscut, care prin folosirea de ameninţări şi violenţe a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale.

            Cu ocazia cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificat tânărul ca fiind un minor de 16 ani, din Şimleu Silvaniei, elev. Totodată, a rezultat că cele sesizate de minoră nu se confirmă, în sensul că, aceasta a întreţinut relaţii sexuale repetate cu tânărul de bună voie, atât în seara zilei de 13.08.2008, căt şi anterior acestei date.

            Adolescentul este cercetat, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de raport sexual cu minor.

Purtător de cuvânt DUMUŢA TINCUŢA-FELICIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *