Politia Salaj
INFO POLITIA
17 august 2008
Prefectura Salaj
Nu se emit permise si certificate de inmatriculare
21 august 2008

Misiuni si rezultate

Jandarmeria Salaj
    În perioada 15-17 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj au desfăşurat activităţi specifice în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă civică la manifestările culturale, religioase sau sportive ce s-au desfăşurat pe raza judeţului Sălaj.

    Peste 60 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică la slujbele religioase de la mănăstirile Bic, Voievodeni şi Strâmba, la manifestările „Fiii Satului Bănişor”, la Zilele localităţii Voievodeni, la sărbătoarea de la Castrul Roman Buciumi, la manifestările de la Guruslău dedicate tradiţionalei serbări de comemorare a voievodului Mihai Viteazul, la meciurile de fotbal din Liga a III, ale echipelor F.C. Zalău şi F.C. Silvania.

      În această perioadă, cu ocazia misiunilor executate, jandarmii au legitimat peste 50 de persoane, 10 fiind avertizate şi 5 sancţionate contravenţional pentru încălcarea normelor referitoare la fapte ce aduc atingere ordinii şi liniştii publice, valoarea sancţiunilor fiind de 2.100 lei. Nu au fost constatate fapte de natură penală.

        În data de 17.08.2008, în jurul orei 17.00, P. Alexandru, de 26 de ani şi P. Trofil, de 30 de ani, ambii din localitatea Agrij, judeţul Sălaj, aflându-se în faţa Scolii Generale din localitatea Buciumi, fiind sub  influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal, agresându-l fizic şi verbal pe L. Dan, tot din localitatea Agrij.

      Jandarmii, ce asigurau măsurile de ordine publică la sărbătoarea de la Castrul Roman Buciumi, au intervenit prompt, au aplanat conflictul iar făptuitorii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenda de 500 lei, la Legea 61/1991 republicată, pentru provocare şi participare efectivă la scandal, în locuri publice.  

                                       Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *