Informare privind desfășurarea probei scrise la Limba și literatura maternă

Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, a fost premiata de ministrul Afacerilor de Interne, Lucian Bode
1 iulie 2021
Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor
2 iulie 2021

Informare privind desfășurarea probei scrise la Limba și literatura maternă

Informare privind desfășurarea probei scrise la Limba și literatura maternă, din cadrul Examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2021)

În județul Sălaj, la proba de Limba și literatura maternă, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, din totalul de 260 candidați înscriși au fost prezenți 248 de candidați (95, 38 % ). Nu s-au prezentat 12 candidați.
Proba s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente. 
Subiectele și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Primele rezultate vor fi afișate, în data de 5 iulie 2021, până la ora 12:00.
Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.
Rezultatele finale vor fi făcute publice, în data de 9 iulie 2021.
În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ:
recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;
susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;
obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.
Biroul de presă
al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *