Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, a fost premiata de ministrul Afacerilor de Interne, Lucian Bode

PESTE 20 DE DONĂRI DE SÂNGE ŞI CINCI DE PLASMĂ
1 iulie 2021
Informare privind desfășurarea probei scrise la Limba și literatura maternă
2 iulie 2021

Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, a fost premiata de ministrul Afacerilor de Interne, Lucian Bode

Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, a fost premiata joi 24.06.2021, de ministrul Afacerilor de Interne, Lucian Bode, pentru profesionalismul de care a dat dovada in activitatea sa in cadrul MAI Salaj.
Purtatorul de cuvant trebuie sa aiba, in primul rand, toate calitatile si competentele oricarui practician de relatii publice. Comunicarea presupune inteligenta, adaptabilitate, iar Maria Cristea, purtatorul de cuvant al politiei Salaj, are toate caracteristicile unui bun purtator de cuvant: cunoaste foarte bine toate aspectele legate de activitatea pe care institutia o desfasoara, are capacitatea de a se exprima clar, este convingator si vorbeste cu lejeritate in public. În cei 11 ani de cand isi desfășoară activitatea la Compartimentul Relații Publice a informat prompt, corect si complet institutiile mass media in ceea ce priveste evenimentele desfasurate pe raza judetului Salaj, fiind la dispozitia jurnalistilor 24/24h. Munca purtatorilor de cuvant nu este deloc usoara. Purtatorii de cuvant poarta responsabilitatea transmiterii mesajului institutional cat mai bine documentat, la momentul oportun, intr-o maniera accesibila si, in acelasi timp, fara a oferi opinii personale si fara a-si arata emotiile.
Maria Cristea, a demonstrat in toti acesti ani ca functia purtatorului de cuvant in cadrul unei institutii publice este esentiala, intrucat acesta indeplineste rolul de reprezentare publica a institutiei, in calitate de interfata comunicationala care emite si, deopotriva, receptioneaza mesaje (schimb informational) intre institutie si opinia publica prin mijlocirea institutiilor de presa.
Maria Cristea multumeste tuturor colegilor si colaboratorilor: „Le mulțumesc tuturor colegilor, pentru punctualitatea de care au dat dovadã în ceea ce privește transmiterea informațiilor, dar și jurnaliștilor pentru colaborare, încredere și respect! Multă sănătate tuturor cetățenilor alături de familie și de cei dragi”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *