Locuri de muncă vacante la nivel național și în rețeaua EURES

6,5 metri cubi de material lemnos fără documente legale, confiscați de polițiștii sălăjeni.
12 ianuarie 2023
La Muți Ani Dan Ghiurco primarul orașului Jibou
13 ianuarie 2023

Locuri de muncă vacante la nivel național și în rețeaua EURES

34.605 locuri de muncă vacante la nivel naţional si 84 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European sunt declarate pentru aceasta săptămână

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, sunt disponibile 119 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalifcat la asamblarea și montarea pieselor(28), operator la prelucrarea cauciucului(27), confecţioner asamblator/tehnician textile(17), tapiţer(10), electrician(9), mecanic utilaj(5), sudor(5), lucrător comercial/vânzător(2), strungar(2), ingineri(2) şi consilier/expert în economia generală(2).

Din cele 119 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenția pentru ocuparea forței de muncă, 4 sunt pentru persoane cu studii superioare(inginer instalaţii şi consilier/expert în economia generală), 115 sunt pentru persoane cu studii medii (operator la prelucrarea cauciucului, electrician, mecanic utilaj, confecţioner, muncitor necalificat, etc).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcţie de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum şi de numărul repartiţiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel național poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro în secțiunea Locuri de Muncă Vacante.

84 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 84 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Finlanda – 40 locuri de muncă pentru: muncitor necalificat – culegător de căpșuni;

Danemarca – 30 locuri de muncă pentru: îngrijitor persoane;

Norvegia – 12 locuri de muncă pentru: tractorist; muncitor forestier; montator calificat bucătărie și amenajări interioare; dulgher;

Germania – două locuri de muncă pentru: electrician; tehnician electronist pentru energia şi tehnologia clădirilor

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *