6,5 metri cubi de material lemnos fără documente legale, confiscați de polițiștii sălăjeni.

Tânără, bănuită că ar fi încercat să tâlhărească o minoră, reținută de polițiștii sălăjeni
12 ianuarie 2023
Locuri de muncă vacante la nivel național și în rețeaua EURES
12 ianuarie 2023

6,5 metri cubi de material lemnos fără documente legale, confiscați de polițiștii sălăjeni.

Joi, 12 Ianuarie a.c., la ora 04.00, pe drumul județean 191 D, în localitatea sălăjeană Tusa, polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol – Serviciul de Ordine Publică împreună cu polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au oprit pentru control două autoutilitare, una condusă de un bărbat de 45 de ani, din , comuna Ciucea, județul Cluj, care transporta 3,2 metri cubi de material lemnos, din speciile fag si carpen și o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Sâg, județul Sălaj, care transporta 3,3 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deține avize de însoțire sau documente de proveniența a materialului lemnos.

Conducătorii celor două autoutilitare au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amenzi în valoare totală de 20.000 de lei.

Totodată, cei 6,5 metri cubi de material lemnos, în valoare de 899,9 lei, au fost confiscați și predați în custodia Ocolului Silvic Stejarul Zalău. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *