Luna curăţeniei generale

Greva Japoneza
Campania de atentionare
28 martie 2009
Curatenie
Sa pastram orasul curat
30 martie 2009

Luna curăţeniei generale

Luna curatenieiÎn urma lucrărilor de salubrizare şi igienizare efectuate de către angajaţii Direcţiei Generale de Administrare a Domeniului Public, în cartierul Brădet au rezultat 84 t de deşeuri. A fost salubrizată o suprafaţă de 50 mii mp (carosabil, alei, trotuare, parcări, staţii de autobuz şi de taxi), în timp ce lucrările

de igienizare a zonei verzi au cuprins aproximativ 40 mii mp. În aceste zile, lucrări ample de curăţenie se desfăşoară în Cartierele Republicii 1 şi 2.

La fel ca şi săptămâna trecută, în această săptămână au participat la lucrări mai multe instituţii şi unităţi de învăţământ. Astfel, elevi de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” au contribuit la igienizarea zonei verzi din faţa complexului Scala, iar astăzi, elevii de la Şcoala „Simion Bărnuţiu” vor fi prezenţi pentru lucrări de igienizare în Parcul Municipal.

„Şi în condiţii meteorologice mai dificile s-au efectuat acţiuni reuşite în cadrul curăţeniei de primăvară. Ne dorim în perioada următoare ca până la Sărbătorile Pascale, pentru că se preconizează timp favorabil, să reuşim, cu sprijinul tuturor, finalizarea lucrărilor. Vreau să menţionez că merită aprecierile şi felicitările noastre elevii şi profesorii de la şcolile care s-au implicat până acum în acţiuni” declară Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.

Conform graficului acţiunii „Luna Curăţeniei Generale”, urmează să demareze lucrări de curăţare şi igienizare a cursurilor de apă din municipiul Zalău. Responsabilităţile pentru aceste lucrări revin pentru Valea Zalăului – Sistemul de Gospodărire a Apelor, Valea Pietriş – SC Ave Sălaj Ecoserv SRL, Valea Meseş – Compania de Apă Someş SA şi Valea Sărmaş – DGADP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *