Misiuni de paza si protectie institutonala

Info
Rezultatele obtinute pe linie de ordine publica
15 iunie 2008
Jandarmeria
Comportamentul o problema?
15 iunie 2008

Misiuni de paza si protectie institutonala

Budisan FlorinelInspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj prin compartimentul de specialitate a organizat şi executat măsuri de pază şi protecţie a obiectivelor, transporturilor de valori, transporturilor de corespondenţă clasificată şi speciale în condiţii bune în conformitate cu legislatia în vigoare nefiind înregistrate evenimente negative.

În perioada supusă analizei jandarmii au asigurat paza unui număr de 15 obiective, şi au asigurat ordinea interioara la 4 săli de judecată.

 
               Asigurarea măsurilor de ordine publică la secţiile de votare

      Pentru turul doi al alegerile locale, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj va asigura ordinea, liniştea publică şi paza a 70 secţii de votare din judeţul Sălaj precum şi a Biroului Electoral Judeţean.
      Peste 140 de jandarmi vor participa la îndeplinirea în bune condiţii a acestei misiuni. La solicitarea preşedinţilor comisiilor constituite la secţiile de votare, jandarmii vor acţiona pentru rezolvarea tuturor problemelor ce pot apărea, probleme de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau desfăşurarea în bune condiţii a acestei activităţi.
 
Inspector sef, col. Florinel Budisan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *