ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU ÎMPOTRIVA UNUI BĂRBAT DIN COMUNA POIANA BLENCHII

TÂNĂR DE 17 ANI, DEPISTAT CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE
16 august 2022
ÎNCĂLCARE ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU, ÎN MUNICIPIUL ZALĂU
16 august 2022

ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU ÎMPOTRIVA UNUI BĂRBAT DIN COMUNA POIANA BLENCHII

          Sâmbătă noaptea, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au intervenit la un scandal în familie, în comuna Poiana Blenchii și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat, ordin pe care bărbatul l-a încălcat în aceeași noapte.

Sâmbătă noaptea, la ora 23:15, o femeie, de 58 de ani, din comuna Poiana Blenchii a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, soțul său, de 54 de ani, a amenințat-o cu acte de violență și i-a creat o stare de temere.

Polițiștii au intervenit imediat la fața locului, au aplanat conflictul și au emis împotriva bărbatului ordin de protecție provizoriu, întrucât, în urma completării formularului de evaluare a riscului, a reieșit că există risc iminent asupra vieții și intergrității victimei.

Printre obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, polițiștii au stabilit ca bărbatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 50 de metri față de soția sa.

În aceeași noapte, puțin înainte de ora 02.00, bărbatul a încălcat obligațiile impuse și a încercat să pătrundă în locuința în care se afla soția sa, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru amenințare și nerespectarea măsurilor dispuse în ordinul de protecție provizoriu. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.