TÂNĂR DE 17 ANI, DEPISTAT CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

ACCIDENT MORTAL PE MESEȘ
16 august 2022
ORDIN DE PROTECȚIE PROVIZORIU ÎMPOTRIVA UNUI BĂRBAT DIN COMUNA POIANA BLENCHII
16 august 2022

TÂNĂR DE 17 ANI, DEPISTAT CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE DE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

Joi seara, 11 august, polițiștii Biroului Ordine Publică Zalău au depistat, pe Bulevadrul Mihai Viteazu, un tânăr care avea asupra sa substanțe vegetale susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Polițiștii, aflați în activitatea de patrulare, au observat, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, pe trotuar, doi tineri având un comportament suspect.

În urma legitimării, polițiștii au stabili că, tinerii au 17 ani și locuiesc în Șimleu Silvaniei, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre ei  a fost descoperită o folie din nylon ce conținea substanță vegetală uscată, de culoare verde-olive, cu miros înțepător, susceptibilă de a avea efecte psihoactive și de a fi interzisă la deținere.

De asemenea, asupra acelui tânăr a mai fost descoperită o țigaretă, parțial consumată, cu privire la al cărei conținut exista suspiciunea că ar proveni dintr-o substanță interzisă, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Bunurile și substanțele descoperite au fost ridicate și înaintate Serviciului de Combatere a  Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj împreună cu specialiștii Centrului Antidrog Sălaj desfășoară a campanie intensă de prevenire și combatere a consumului de droguri.

Nu cădeți pradă drogurilor din cauza curiozității sau dorinței de integrare în anumite grupuri. Drogurile nu vă ajută la nimic, ba mai mult vă afectează pe plan psihic, emoțional, social și financiar!

Rămâneți cu picioarele pe pământ-conștienți și bucurați-vă de toate momentele frumoase alături de cei dragi! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.