PERSOANE BĂNUITE DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, REȚINUTE DE POLIȚIȘTI

1558 persoane angajate prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj
16 iulie 2021
O misiune dificilă de salvare a unei persoane căzute în râul Someş încheiată cu succes
19 iulie 2021

PERSOANE BĂNUITE DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, REȚINUTE DE POLIȚIȘTI

Noaptea trecută, 16 iulie, ora 01:00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au dispus reținerea, pentru 24 de ore,  față de  doi tineri, de 17 și 16 ani, din Jibou și comuna Gârbou, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetățrile efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c., tinerii, după ce au deconectat energia electrică, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, din localitatea Călacea, comuna Gârbou.

Aceștia, prin amenințarea cu un cuțit și exercitare de violențe asupra unei femei, în vârstă de 85 de ani, i-ar fi sustras 2.600 de lei.

Femeia a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cursul serii, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate de polițiști.

Tinerii au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punere în mişcare a acţiunii penale este etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul de nevinovăţie. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *