Peste 60 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii Secţiei 8 Sărmăşag în cadrul unei acţiuni

Un adolescent de 16 ani retinut de politisti
19 februarie 2021
ASER ASOCIATIA PENTRU SUSȚINEREA ȘI EDUCAREA RROMILOR
19 februarie 2021

Peste 60 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţiştii Secţiei 8 Sărmăşag în cadrul unei acţiuni

Acţiunile pentru siguranţa cetăţenilor, dar şi pentru prevenirea răspândirii noului virus rămân o prioritate pentru poliţiştii din Sălaj. Zeci de sancţiuni au fost aplicate, permise de conducere şi certificate de înmatriculare au fost retrase, dar şi persoane bănuite de comiterea unor fapte penale au fost identificate de poliţişti, în cadrul unei acţiuni desfăşurată pe raza Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag.

La data de 17 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Sărmăşag au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop siguranţa cetăţenilor şi ptrevenirea răspândirii noului virus.

Au fost legitimate 127 persoane, fiind verificate 71 de autovehicule. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 61 sancţiuni contravenţionale, dintre care 36 la regimul circulaţiei rutiere, 11 pentru nepurtarea măştii de protecţie, nouă au fost aplicate la regimul silvic, trei la OUG 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

Valoarea totală a sancţiunilor este de 20.795 lei.

Pentru abateri de la normele rutiere au fost reţinute şi trei permise de conducere, fiind retrase şi cinci certificate de înmatriculare.

De asemenea au fost identificaţi autorii într-un dosar penal rămas cu persoane neidentificate. Faptele care fac obiectul cercetărilor sunt tăiere ilegală şi furt de arbori, fapte comise în luna decembrie a anului 2020.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, precum şi a celor de la Registrul Auto Român. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *