Ploaie de accidente grave in weekend

Motociclist de 30 ani mort
1 septembrie 2008
Accidente
Weekend cu evenimente
1 septembrie 2008

Ploaie de accidente grave in weekend

PolitiaÎn data de 30.08.2008, ora 22,30, pe D.N. 1F, în localitatea Românaşi, jud. Sălaj, P. Costel Ciprian, din Zalău, conducând autoturismul marca Peugeot,

 nu a acordat prioritate de trecere autobuzului marca Mercedes, care tracta o remorcă marca Turcia condus de M. Adrian Ioan, din Satu Mare. În urma impactului, conducătorul Peugeot-ului a fost rănit grav.

 În data de 29.08.2008, ora 22,35, pe str. lt. col. Pretorian, din municipiul Zalău, jud. Sălaj, N. Gheorghiţă Ionuţ, de 24 ani, din Zalău, jud. Sălaj, în timp ce conducea motocicleta marca Yamaha, l-a accidentat pe G. Grigore, de 56 ani, din Zalău, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Pietonul a fost rănit grav.

     

În data de 30.08.2008, ora 07,10, pe b-dul M. Viteazul, din Zalău, judeţul Sălaj, O. Gheorghe, din mun. Zalău, jud. Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Focus, proprietate personală, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Daewoo Cielo, condus regulamentar de către proprietarul acestuia A. Valer, din Zalău, jud. Sălaj, şi a intrat în coliziune cu acesta. Şoferul autoturismului Daewoo a fost rănit grav.

Tincuta Dumuta,Purtator de cuvant 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *