Weekend cu evenimente

Politia
Ploaie de accidente grave in weekend
1 septembrie 2008
Pompieri
Prins intre fiarele contorsionate
1 septembrie 2008

Weekend cu evenimente

Accidente În data de 29.08.2008, ora 17,00, pe DN 1H, între localităţile Mirşid şi Popeni, jud. Sălaj, Ş. Gabriel Marius, din Zalău, jud. Sălaj, în timp ce conducea autoturismul marca BMWa efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturismul marca BMW, condus de către proprietar K. Cristian Ştefan, din Jibou, care se angajase în depăşire. În urma impactului, cel de-al doilea şofer a fost rănit uşor.

 

În data de 29.08.2008, ora 20.30, pe DC 19, în localitatea Inău, jud. Sălaj, în dreptul unui imobil, G. Ionuţ Vasile, din localitate, în timp ce conducea tractorul proprietate personală, care tracta o remorcă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-a acroşat şi rănit uşor pe H. Dorin, care se deplasa pe partea stângă a drumului public.

 

 În data de 31.08.2008, ora 16,13, pe DN 1G, în localitatea Almaşu, C. Alin, din Zalău, în timp ce conducea o autotutilitară, l-a accidentat uşor pe Z. Alehandru, de 4 ani, din Almaşu, care, nefiind supravegheat, a traversat strada în fugă şi fără să se asigure.

 

 În data de 31.08.2008, ora 15,00, pe DJ 108 G, între localităţile Cizer şi Plesca, Ţ. Nicolae, din Cizer, în timp ce conducea o căruţă, a pierdut controlul acesteia şi a căzut pe partea carosabilă, rănindu-se uşor.  

 

 În data de 31.08.2008, ora  21,00, K. Monika, de 23 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, pe B-dul Mihai Viteazu din Zalău, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada Păcii, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism, marca VW, condus regulamentar de B. Viorel. În urma impactului ambii conducători auto au fost răniţi uşor.

 

Tincuta Dumuta, Putator de cuvant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *