Politist sanctionat

politia Zalau
Verificari in trafic
1 februarie 2008
Spital
INFO Spital
4 februarie 2008

Politist sanctionat

Accident ZalauÎn jurul orei 12,00 a acestei zile, un autoturism al Poliţiei a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Agentul de poliţie Mârza Ionuţ se afla la volanul autoturismului marca Logan, cu numărul de înmatriculare B-52-WBU, conducând pe bulevardul M.Viteazul din municipiul Zalău, direcţia de mers Perla – Centru.

În zona Poştei centrale, autoturismul se afla pe banda I, când poliţistul a sesizat că din sens opus se apropia un autoturism fără numere de înmatriculare. Intenţionând să întoarcă şi să pornească în urmărirea lui, agentul a pornit semnalele luminoase ale maşinii şi a intrat pe banda a II-a, fără însă a se asigura, moment în care a fost lovit, în partea stângă, de către un autoturism care circula regulamentar pe banda respectivă.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele dovedind că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Poliţistul se afla în timpul executării misiunilor de serviciu, iar pentru implicarea în acest eveniment rutier va fi sancţionat contravenţional.

 

Purtator de cuvant, Tincuta Dumuta 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *