Prezența la proba scrisă din cadrul Concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar (Titularizare 2021)

65,55 %: rata de promovare înregistrată la examenul național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2021) – înainte de contestații în județul Sălaj
21 iulie 2021
POLIȚIA VĂ RECOMANDĂ
21 iulie 2021

Prezența la proba scrisă din cadrul Concursului de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate din învățământul preuniversitar (Titularizare 2021)

În județul Sălaj, la proba scrisă din cadrul Concursului Național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, desfășurată, miercuri, 21 iulie 2021, la Colegiul Național „Silvania” Zalău s-au prezentat 432 candidați (83,55%) din 517 candidați înscriși.

Au absentat 85 candidați, iar 46 dintre candidații prezenți (10,64%) s-au retras din motive personale. Un candidat a fost eliminat (din cauza telefonului care i-a sunat, în timpul probei). În total, 385 candidați au susținut proba scrisă.

Subiectele și baremele de evaluare au fost publicate, după finalizarea probei, de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro

Primele rezultate vor fi afișate, în data de 27 iulie 2021, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la Inspectoratul Școlar sau se transmit, prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00 și 28 iulie 2021, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și pe site-ul menționat, anterior, în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se va realiza în ședințe publice sau on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în intervalul 4 – 5 august 2021.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *