Prietenul la nevoie se cunoaste

290 de pacienti puteau fi tratati de medicii de familie
21 iulie 2008
prefectura
Fenomenele hidrometeorologice au afectat 9 localitati salajene
23 iulie 2008

Prietenul la nevoie se cunoaste

Furt de masinaUn tânăr a fost prins de poliţişti după ce a furat o maşină cu numere de înmatriculare expirate, a condus-o beat, după ce permisul îi fusese reţinut.

În data de 19.07.2008, ora 23,20, G. Istvan, din Zalău, a sesizat la Poliţie furtul autoturismului proprietate personală marca Opel Agila, care fusese parcat în faţa blocului unde locuieşte.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, precum şi din declaraţia reclamantului a rezultat faptul că autoturismul a fost sustras de către C. Florin, din Firminiş, care, în seara zilei respective, a consumat băuturi alcoolice împreună cu zălăuanul, la locuinţa acestuia din urmă, iar când a plecat i-a luat cheile de la maşină.

Un echipaj al poliţiei rutiere a identificat în trafic, în jurul orei 3,00, autoturismul reclamat furat, pe care l-a oprit pentru control. La volan se afla într-adevăr, prietenul reclamantului, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi al cărui permis de conducere fusese reţinut anterior. De asemenea, numerele de înmatriculare ale maşinii erau expirate. Şoferul le-a spus poliţiştilor că dorea doar să facă o plimbare prin oraş şi apoi să-i returneze autoturismul prieteului său.

 Purtator de cuvant, Tincuta Dumuta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *