„Prin munți cu SAMUS 2000” – 6 decembrie 2022 la API Zalau

HOȚI DE LEMNE PRINȘI DE POLIȚIȘTI
7 decembrie 2022
Atentie la materialele pirotehnice
7 decembrie 2022

„Prin munți cu SAMUS 2000” – 6 decembrie 2022 la API Zalau

Acesta a fost denumirea activității desfășurate azi, 6 decembrie 2022, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău. Un eveniment dedicat atât Zilei Naționale a României cât și Zilei Internaționale a Voluntariantului (5 decembrie).

Noi, cei de la API, ne-am bucurat să fim gazde și organizatori, alături de A.D.I. „Țara Silvaniei” a unui eveniment prin care am vrut să ridicăm „punți peste timp”; să aniversăm împlinirea a 35 de ani de la câștigarea de către echipajul „SAMUS 2000” al școlii din Năpradea a trofeului „Busola de Aur” și să anunțăm intenția de a pune bazele unui Club de Voluntariat, care să ducă în timp spre constituirea la nivelul „Țării Silvaniei” a unei echipe de cercetași.

Cu această ocazie am vernisat și o expoziție de fotografie documentară, cu fotografii realizate in cei 25 de ani de activitate a cercului de turism „Samus 2000”, ca parte a proiectului „Muzeul Fotografiei Sălăjene”.

Mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența: familia prof. Medve Aurel și Maria, ing. Vasile Fodor – primarul comunei Năpradea, prof. Cristian Becea – administratorul comunei Năpradea, înv. Ioan Damșa, prof. Ioan Lung, prof.dr. Ioan Abrudan, prof Claudia Radu, Ioan Maria Oros, prof. univ. dr. Călin Pop – UBB Cluj-Napoca, extensia universitară Zalău, Pausan P Ileana și Pavel Păușan, Dana Viașu și mulți alții!

Mulțumim grupului de colindători din clasa a IX-a H (diriginte prof. Mirel Matyas), coordonați de domnul prof. Dan Avram.

Mulțumim colegilor profesori de la A.P.I. care ne-au onorat cu prezența: prof. Aniela Lung, prof. Gabriela Petruș, prof. Ramona Dumitraș, prof. Vasile Sîrb, prof. Daniel Ardelean, prof. Zinia Matyas.

Mulțumim doamnelor directoare prof. Alina Cozac și prof.dr. Maria Mada pentru susținere!

Mulțumim Daniel Stejeran și echipei A.D.I. „Țara Silvaniei” pentru coorganizarea acestui eveniment!

Mulțumim partenerilor media: Magazin Salajean , ZTV și blogul Foto-Travel!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.