Prins la furt cu căruciorul

Rezultatele obținute de cadrele didactice din județul Sălaj, care au susținut proba scrisă din cadrul Concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2023 (după contestații)
30 iulie 2023
Locuri de muncă în țară și străinătate
31 iulie 2023

Miercuri, 26 iulie a.c., în jurul orei 14.45, un echipaj de jandarmerie s-a autosesizat cu privire la comportamentul suspect al unui bărbat care încărca materiale neferoase într-un cărucior.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul de 22 de ani din Zalău a distrus o placă de beton din gardul împrejmuitor și a pătruns în incinta unei fostei platforme industriale de pe raza municipiului Zalău, de unde a sustras diverse subansamble din cupru și aluminiu.

În cauză, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „distrugere” și „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

Prejudiciul aferent materialelor sustrase, 20 kg de cupru și 16 kg de aluminiu, a fost recuperat în totalitate și restituit aparținătorului de drept, urmând ca cel cauzat de distugere să fie stabilit.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul

Jandarmeria Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *