PRODUSE CONTRAFĂCUTE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE LA ECONOMIC

ZIUA NAŢIONALĂ FĂRĂ TUTUN – 17 NOIEMBRIE 2022
17 noiembrie 2022
Curs de leadership susținut de către Gabriel Crețu la Consiliul Județean Sălaj
17 noiembrie 2022

PRODUSE CONTRAFĂCUTE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE LA ECONOMIC

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au ridicat în vederea confiscării mai multe articole vestimentare și parfumuri ce purtau însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate.

În fapt, la data de 16 noiembrie, ora 12:45, polițiștii au depistat în trafic, în municipiul Zalău, un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din județul Cluj.

La controlul autoturismului polițiștii au descoperit 126 de articole de îmbrăcăminte ce purtau inscripțiile mai multor mărci consacrate și 12 parfumuri, care, de asemenea, purtau însemnele și inscripțiile mai multor mărci de parfumuri.

Fiind întrebat de proveniența produselor, bărbatul a declarat că le-ar fi achiziționat din Turcia cu intenția de a le comercializa în județele Sălaj și Cluj, nu sunt originale și nu deține documente de proveniență.

Polițiștii au ridicat și indisponibilizat produsele, în vederea confiscării și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 102, alin. (1) lit. b) din Legea nr. 84/1998 – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.