Protocol de Colaborare în vederea aderării la Parteneriatul Strategic pentru Transparenţă

Todea
Coduri pentru medici de la UPU
28 ianuarie 2009
Finante
În atenţia plătitorilor de TVA
28 ianuarie 2009

Protocol de Colaborare în vederea aderării la Parteneriatul Strategic pentru Transparenţă

PrefecturaIn cadrul şedinţei care a avut loc la Colegiului Prefectural la Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj au fost discutate mai multe subiecte.
Printre subiectele dezbătute s-au numărat: prezentarea unei informări asupra fluenţei traficului rutier în perioada de iarnă, noi reglementări privind comercializarea produselor de origine animală şi prezentarea Parteneriatului Strategic pentru Transparenţă.

Poliţia Rutieră, Compania naţională de autostrăzi şi drumuri naţionale şi Direcţia Tehnică din Consiliul Judeţean au prezentat situaţia referitoare la circulaţia pe drumurile din judeţ în perioada decembrie 2008-ianuarie 2009. Au fost asigurate baze de dezăpezit, materiale antiderapante autoutilitare, nu s-au înregistrat evenimente deosebite, nu au existat drumuri blocate, deşi pe unele tronsoane de Drumuri Judeţene s-a circulat în condiţii de iarnă.

Direcţia Sanitar Veterinară a prezentat o informare privind condiţiile de comercializare a produselor de origine animală şi nonanimală primară prin vânzările directe.

Instituţia Prefectului a propus serviciilor publice deconcentrate semnarea unui Protocol de Colaborare în vederea aderării la Parteneriatul Strategic pentru Transparenţă. Parteneriatul are ca scop eficientizarea informării publice asupra subiectelor cheie în contextual crizei economice şi derularea unor activităţi în comun.

A fost lansat şi propus dezbaterii Protocolul de Colaborare privind transparenţa şi fluidizarea accesului la informaţiile de interes public, urmând ca în urma propunerilor venite de la serviciile publice deconcentrate să se stabilească forma finală şi să se adopte o hotărâre în şedinţa Colegiului Prefectural din luna februarie 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *