REABILITAREA DJ 108A: ÎNTÂLNIRE CU CETĂȚENII DIN BOGDANA

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD PORTOCALIU, în intervalul 21 iulie, ora 18:00 – 22 iulie, ora 06:00
21 iulie 2023
Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge din nou în județul Sălaj
24 iulie 2023

REABILITAREA DJ 108A: ÎNTÂLNIRE CU CETĂȚENII DIN BOGDANA

📍 La solicitarea președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a fost convocată ieri, 20 iulie, o întâlnire de lucru în teren cu toate părțile implicate în derularea investiției de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 108A, pe raza localității Bogdana.

👷La discuțiile cu cetățenii și reprezentanții Primăriei Buciumi, au fost analizate, împreună cu proiectantul și constructorul, soluțiile tehnice pentru accesurile în gospodării și sistemul de scurgere a apelor. Experții Direcției Investiții și Programe Publice din cadrul CJ Sălaj au solicitat, acolo unde se impune, adaptarea de urgență a proiectului tehnic la situațiile identificate în teren, astfel încât accesul în gospodăriile cetățenilor să nu fie obstrucționat și să fie evitată stagnarea apelor de precipitații.

🚧 Pentru lucrările efectuate pe acest tronson al DJ 108A, cuprins între km 19+000 – 21+280, au fost alocate 17 milioane lei fonduri europene, ca urmare a economiilor înregistrate pe sectorul reabilitat între limita cu județul Cluj și Bogdana. Lucrările de reabilitare vor continua și pe tronsonul Bogdana – Buciumi – Agrij – Românași – intersecție cu DN 1F, care este inclus în lista prioritară de finanțare prin POR 2021 – 2027, după deschiderea programului.

1 Comment

  1. Ficut spune:

    Acest drum proiectat prost pe bani mulți, nu au învățat nimic din greșelile făcute la tronsonul de drum Bogdana _Vânători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *