Sâmbătă se colectează deşeuri de echipamente electrice şi electronice

Capilnasiu
Amenzi de la 1000 la 2500 lei
5 noiembrie 2008
OPC
Amenzi in valoare de 7000 lei si 1 Avertisment
6 noiembrie 2008

Sâmbătă se colectează deşeuri de echipamente electrice şi electronice

Colectare deseuriPrimăria municipiului Zalău în colaborare cu operatorul de salubrizare SC Ave Sălaj Ecoserv SRL organizează sâmbătă, 8 noiembrie, o nouă campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

La fel ca şi în cadrul campaniilor anterioare, echipamentele depuse de cetăţeni în faţa blocului sau a casei vor fi preluate gratuit de către firma care asigură salubrizarea, şi transportate la depozitul amenjat pentru acest tip de deşeuri. Pentru eficientizarea campaniei de colectare şi informarea locuitorilor, se vor lipi afişe şi vor fi distribuiţi aproximativ 2000 de fluturaşi.

„Prin acţiunea de informare şi campania de colectare ne adresăm atît locuitorilor municipiului Zalău cât şi instituţiilor publice, agenţi economici, în special celor cu profil de depanare echipamente electrice şi electronice. Ne vom implica să realizăm o informare mai bună la nivelul întregii comunităţi, dar mai ales în acele zone în care colectarea a fost mai slabă. Această campanie se adresează şi locuitorilor din Stâna” declară Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.

Pentru cantităţi mai mari de deşeuri, SC Ave Sălaj Ecoserv SRL a amplasat containere speciale în Brădet – lângă magazinul Codiflor, P.ţa 1 Decembrie 1918 – pe platou, cart. Porolissum – lângă pod, cart. Dumbrava – lângă fosta piaţă agroalimentară, str. Simion Bărnuţiu – lângă benzinărie.

În cadrul campaniei organizate în 4 octombrie s-au colectat 11 tone de DEEE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *