Sancţionaţi de jandarmi pentru provocare de scandal

Finante
28 februarie- termenul de depunere a fişelor fiscale de către angajatori
17 februarie 2009
sorin Apostu
Sorin Apostu, succesorul lui Boc la Primăria Cluj
17 februarie 2009

Sancţionaţi de jandarmi pentru provocare de scandal

Jandarmi Duminică 15 februarie a.c., în jurul orei 01.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost sesizat cu privire la faptul că, în scara unui bloc de pe str. Torentului din municipiul Zalău se produce un scandal între doi bărbaţi.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, a aplanat conflictul iar în urma verificările efectuate s-a constatat faptul că R. Adrian de 18 ani, din localitatea Brad, judeţul Hunedoara şi M. Szabolcs de 22 de ani, din localitatea Zalău s-au lovit reciproc în urma unor discuţii în contradictoriu.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi cu amendă în sumă de 200 lei, la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Tot duminică 15 februarie a.c., în jurul orei 02.15, o patrulă de jandarmi în timp ce executa misiuni specifice în mun. Zalău, a intervenit pentru aplanarea unui scandal produs între două persoane pe str. Lt. col. Pretorian, din municiupiul Zalău.

În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool, P. Cristian de 19 ani, din municipiul Zalău şi-a lovit prietena cu palma peste faţă.

Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 300 lei pentru provocare de scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *