28 februarie- termenul de depunere a fişelor fiscale de către angajatori

Politia
Acţiuni ale poliţiştilor pentru sancţionarea nefolosirii centurii de siguranţă
17 februarie 2009
Sancţionaţi de jandarmi pentru provocare de scandal
17 februarie 2009

28 februarie- termenul de depunere a fişelor fiscale de către angajatori

Finante  DGFP Sălaj aduce la cunoştinţa angajatorilor că trebuie sa completeze şi să depună fişele fiscale, aferente anului 2008, pentru fiecare salariat până la 28 februarie, în conformitate cu prevederile articolului 59 din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal. Fişa fiscală privind impozitul pe veniturile din salarii se completează de angajatori pentru fiecare persoană care realizează venituri din salarii sau asimilate acestora, la funcţia de bază ori în afara funcţiei de bază, conform legii. Fişele fiscale trebuie să

cuprindă date referitoare la identificarea angajatorului şi angajatului, referitoare la perioada angajării, deducerile personale şi calculul impozitului pe veniturile din salarii.

         Fişele fiscale se depun de angajatori la unitatea fiscală în a cărei rază teritorială îşi au domiciliul fiscal sau sunt luaţi în evidenţa fiscală, în format electronic, însoţite de un borderou privind conţinutul acestora. Formatul electronic al formularului se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice, disponibil gratuit la adresa www.mfinante.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *