Sanctiuni între 500 şi 1.500 lei aplicate de jandarmi

ANL
Priorităţile Ministerului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei
2 februarie 2009
prefectura
PROIECTUL TINERILOR PROFESIONIŞTI
9 februarie 2009

Sanctiuni între 500 şi 1.500 lei aplicate de jandarmi

Jandermeria Joi, 5 februarie a.c., în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmi a fost solicitat sa intervină pentru că liniştea locatarilor unui imobil situat pe str. Simion Bărnuţiu din municipiul Zalău a fost tulburată.

Deplasându-se la faţa locului jandarmii au constatat că M. Daniel de 21 de ani, din municipiul Zalău, asculta muzică la intensitate mare.

Tânărul a fost sancţionat cu avertisment de jandarmi şi i s-a pus în vedere faptul că, dacă fapta se va repeta va fi sancţionat cu amenda între 500 şi 1.500 lei conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Sancţionat de jandarmi pentru comerţ ilicit

În aceeaşi zi, 5 februarie a.c., în jurul orei 10.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj aflat în misiune în zona Astralis, din mun. Zalău, l-a depistat pe R. Gheorghe, de 52 de ani, din mun. Zalău, care oferea spre vânzare mai multe pachete de ţigări marca Viceroy, fără a avea documente de provenienţă a mărfii.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în sumă de 1.000 lei iar marfa expusă spre vânzare a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *