Scandal aplanat de jandarmi

prefect
Parteneriate media
9 februarie 2009
studenti
Începe cel de-al patrulea ciclu al SCHEMEI TINERILOR PROFESIONIŞTI
9 februarie 2009

Scandal aplanat de jandarmi

JandarmiJoi, 5 februarie a.c., în jurul orei 22.00, un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Şimleu Silvaniei, în timpul executării unei misiuni specifice, a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan, produs între patru persoane, pe str. 1 Decembrie 1918, din localitatea Şimleu Silvaniei, jud Sălaj.

În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că, L. Viorel de 33 de ani, din localitatea Cerâşa, jud. Sălaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma unor discuţii în contradictoriu cu R. Carol de 25 de ani, R. Vasile de 46 de ani şi R. Iuliana de 27 de ani, toţi trei din localitatea Simleu Silvaniei, jud Sălaj, a ieşit afară din locuinţa lui R. Vasile şi a spart geamurile locuinţei cu pietre.

În urma celor întâmplate, cei trei l-au urmărit pe L. Viorel până pe strada 1 Decembrie 1918, din loc. Şimleu Silvaniei, unde l-au ameninţat cu moartea şi au încercat să-l lovească cu o secure.

Echipajul de jandarmi a intervenit pentru aplanarea scandalului iar celor implicaţi în incident li s-au întocmit actele premergătoare de constatare a infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 193, 217 Cod Penal şi port fără drept de obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 1 alin. 1, pct. 1¹ din Leg. 61/1991 Republicată.

Dosarul cu actele de constatare a infracţiunilor urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *