Scandal intr-un local din Zalau

Proiectile
Proiectile in Zalau
10 februarie 2008
Politia Salaj
Accident deosebit de GRAV – 3 morti
12 februarie 2008

Scandal intr-un local din Zalau

Jandarmeria Salaj În data de 07.02.2008, în jurul orelor 22.00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost sesizat pe telefonul de urgenţă 956 despre faptul că, o persoană de sex masculin provoacă scandal într-un local, situat pe str. Simion Bărnuţiu  din mun. Zalău.

     Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la faţa locului şi a constatat faptul că, M.I., de 27 de ani, din localitatea Zalău, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat să restituie telefonul mobil unui client din local, mai mult l-a ameninţat pe proprietar cu acte de violenţă. Fiind enervat de insistenţele acestuia de a-şi recupera telefonul, făptuitorul a ieşit afară din local şi a izbit telefonul de un stâlp, distrugându-l.

     M.I. se face vinovat de comiterea infracţiunilor de ameninţare, abuz de încredere şi distrugere, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 193, 213 şi 217 Cod Penal. Jandarmii l-au liniştit pe făptuitor întocmindu-i actele premergătoare pentru infracţiunile constatate, iar dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

       Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *