Serviciul de distribuție a gazelor naturale, sistat temporar pe 15 străzi din municipiul Zalău

Monument pentru Dracula realizat de Marius Tutovan, pietrarul din Moigrad
7 iulie 2024
OCPI Sălaj a eliberat, gratuit pentru cetățeni, 4.596 cărți funciare pentru proprietățile din unitățile administrativ-teritoriale
8 iulie 2024

Serviciul de distribuție a gazelor naturale, sistat temporar pe 15 străzi din municipiul Zalău

Pentru cuplarea unor conduce noi la sistemul de distribuție, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, luni, 8 iulie a.c., între orele 09.00 și 20.00, pe următoarele străzi din municipiul Zalău: Cetății, Măgurii (Măgurice), Lazuri, Macilor, Cimitirului, Bujorilor, Fundătura, Moigradului, Plevnei, Pădureni, Luncii, Deleni, Mioriței, Luminișului și Onului.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *