Șofer prins drogat la volan si cu subtanțe interzise asupra lui

MMC bike fest Broscarie 2022
28 august 2022
VITEZA: 101 KM/H, ALCOOLEMIE: 1,00 MG/L
28 august 2022

Șofer prins drogat la volan si cu subtanțe interzise asupra lui

CONDUCERE SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE ȘI DEȚINERE DE SUBSTANȚE INTERZISE

Polițiștii sălăjeni au continuat și în acest sfârșit de săptămână activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri și a conducerii de vehicule sub influența acestora.

În acest context, noaptea trecută, 28 august, la ora 01:20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic, în localitatea Borla, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul de 29 de ani, din Zalău, a fost testat pozitiv la o substanță interzisă și a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive și tipul acestora.

De asemenea, polițiștii le-au efectuat controale corporale, atât conducatorului auto, cât și pasagerilor, iar asupra acestora au fost descoperite 21 de plicuri cu substanță vegetală, de culoare verde-olive și substanță solidă albă sub forma unor cristale, precum și două țigarete confecționate din substanță vegetală de culoare verde-olive cu miros înțepător.

Pasageri în autoturism au fost doi bărbați, de 24 și 31 de ani, din Zalău, respectiv comuna Bocșa.

Toate substanțele susceptibile de a produce efecte psihoactive descoperite au fost ridicate și predate polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

Polițiștii sălăjeni se află a datorie pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur. Respectați prevederile legale și normele de conduită socială! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *