VITEZA: 101 KM/H, ALCOOLEMIE: 1,00 MG/L

Șofer prins drogat la volan si cu subtanțe interzise asupra lui
28 august 2022
ÎN ATENȚIA ELEVILOR ȘI STUDENŢILOR BENEFICIARI AI UNEI PENSII DE URMAȘ
30 august 2022

VITEZA: 101 KM/H, ALCOOLEMIE: 1,00 MG/L

La data de 28 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic un bărbat, având o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, care rula cu viteza de 101 km/h în localitate.

Fapta s-a petrecut în localitatea Bârsău Mare, la ora 12:17, când polițiștii au depistat în trafic un autoturism, care rula cu viteza de 101 km/h.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Ileanda.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constat că autoturismul condus de bărbat avea, atât inspecția tehnică periodică, cât și asigurarea obligatorie expirate.

Polițiștii au sancționat conducătorul auto și i-au reținut permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și plăcuțele autoturismului.

Întrucât șoferul emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului.

Respectați normele rutiere! Nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool sau alte substanțe care vă pot afecta capacitatea de reacție! – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *