Tânără, bănuită că ar fi încercat să tâlhărească o minoră, reținută de polițiștii sălăjeni

Tamponare în lanț în localitatea Panic
11 ianuarie 2023
6,5 metri cubi de material lemnos fără documente legale, confiscați de polițiștii sălăjeni.
12 ianuarie 2023

Tânără, bănuită că ar fi încercat să tâlhărească o minoră, reținută de polițiștii sălăjeni

Miercuri, 11 ianuarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de o tânără de 19 ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, bănuită de comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale sălăjeni o bănuiesc pe aceasta că, ieri, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce o minoră de 13 ani, din Zalău, se afla în zona centrală a municipiului Zalău, ar fi încercat, prin violență, să o deposedeze de un telefon mobil pe care îl avea asupra ei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică sălăjeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind depistată la scurt timp de la sesizare, în apropierea locului faptei.

Astăzi, 12 ianuarie a.c., tânăra de 19 ani va fi prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceasta.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză. – Ioana Lascău purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *