Reclamatii
Creste numarul reclamatiilor
26 februarie 2009
Ionel Ciunt
Protectie Civila 76 de ani de existenta
26 februarie 2009

Finante
Potrivit dispoziţiilor art.IV din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 7/2009 privind modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 50/2008 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule, pentru a beneficia de nivelul taxei pe poluare prevăzut de OUG nr. 50/2008 în forma iniţială, contribuabilii trebuie să prezinte, în termen de 20 de zile

 

calendaristice de la intrarea în vigoare a acestei Ordonanţe, autorităţilor fiscale competente, o cerere însoţită de documentaţia din care să reiasă că autovehiculul a fost achiziţionat, în vederea înmatriculării în România, anterior datei de 15 decembrie 2008.

Având în vedere faptul că astfel de cereri pot fi depuse de contribuabili până cel târziu miercuri 11 martie 2009, în această perioadă se vor asigura condiţiile de desfăşurare a activităţii de primire a solicitărilor de calcul, după următorul program:
în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 18.00;
în zilele de sâmbătă, între orele 9.00 – 14.00;
în zilele de duminică, între orele 9.00 – 12.00, în funcţie de volumul solicitărilor din ziua anterioară.

În cazul în care, în cadrul programului stabilit mai sus, nu se soluţionează toate solicitările contribuabililor, programul se prelungeşte în funcţie de necesităţi.

De asemenea, în funcţie de necesităţi, direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene şi a Municipiului Bucureşti, vor lua măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de ghişee care vor primi solicitări pentru calculul taxei pe poluare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *