TOTI IMPOTRIVA INUNDATIILOR

Aghires
7 Persoane implicate intr-un accident
21 septembrie 2008
Coruptia
Masuri pentru prevenirea şi combaterea coruptiei
22 septembrie 2008

TOTI IMPOTRIVA INUNDATIILOR

Toti impotriva inundatiilorAcţiunea se desfăşoară în conformitate cu calendarul de desfăşurare a Proiectului de Înfrăţire Instituţională RO-PHARE 2005/017 – 690.01.04 „ Contribuţia pentru stabilirea unei administraţii,
la nivel regional şi local, pentru managementul dezastrelor” în cadrul componentei IV „ Campania de conştientizare a populaţiei”. Proiectul este denumit „ Toţi împotriva inundaţiilor”.
În acest sens, în data de 22 septembrie 2008 se vor organiza de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj în colaborare cu personalul didactic din toate unităţile de învăţământ cu clasele IX-XII, lecţii educative privind managementul inundaţiilor, cu durata de o oră.
În cadrul expunerilor vor fi prezentate efectele negative ale inundaţiilor, startegia naţională privind managementul situaţilor de urgenţă generate de inundaţii, organizarea sistemului judeţean de management al situaţiilor de urgenţă dar şi aspecte privind organizarea serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă la localităţi precum şi modul de comportare a cetăţenilor la inundaţii.

Şef compartiment pregătirea populaţiei

Cpt. Crişan Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *