7 Persoane implicate intr-un accident

Accident Mirsid
2 Morti si un ranit
21 septembrie 2008
Toti impotriva inundatiilor
TOTI IMPOTRIVA INUNDATIILOR
22 septembrie 2008

7 Persoane implicate intr-un accident

AghiresAccidentul a avut loc la iesirea din comuna Aghires. Autoturismul VW dubita s-a angajat in depasirea unui alt autoturism Dacia care circula regulamentar intrand cu coleziune cu acesta.In spatele VW se afla o alta masina care incercand sa evite accidentul a intrat in sant. In acest tragic accident 3 masini si 7 persoane au fost implicate , din care 4 adulti si 2 copii.

 

Persoanele aflate la fata locului ne-au povestit ca in autoturismul Dacia se aflau 4 persoane, soferul cu sotia, fetita acestora si soacra.In porbagaj transportau un porc pe care l-au cumparat si il duceau acasa in Aghires.In dubita se afla o alta familie sofer,sotie si fiica.Toate cele 7 persoane au fost transportate de urgenta la spital pentru acoradrea ingrijirilor necesare.

Balajel Sorin agent sef pol.rutiera Salaj: Autoturismul VW dubita s-a angajat in depasirea Daciei si a intrat in coleziune cu aceasta.
7 Persoane au fost implicate in accident, 3 din VW si 4 din dacie.O alta masina incercand sa evite incidentul a ajuns in sant dar din fericere conducatorul auto era singur in masina si nu a patit nimic.

Andrei Crisan sg.maj.ISU: A fost nevoie de interventia pompierilor militari pentru scoaterea soferului din autoturismul dacia.In masina mai erau 3 persoane dar toate au fost duse la spitalul din Zalau.

Martor Nagy Csaba: Eram in spatele dubitei am vazut cand a intrat in depasire am incercat sa- i evit si am ajuns in sant.Soferul din dacie a fost scos de pompieri, femeia sangera tare iar copilul l-am scos noi.Erau in stare destul de grava.

Traficul a fost blocat pentru mai bine de 1 ora pe ambele sensuri de mers.In ultimele 24 de ore 7 persoane si-au peirdut viata in judetul Salaj.Astfel de accidente fiind tot mai des intalnite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *